Перші кроки до зірок – 17 військовослужбовців урочисто присягнули ніколи не зрадити українському народові

НАЗАД
22 сiчня 2022 12:49

21 січня у відділенні інспекторів прикордонної служби «Розсипне» Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса відбулася чергова церемонія складання Військової присяги.

17 військовослужбовців урочисто присягнули ніколи не зрадити українському народові.

Ці чоловіки та жінки обрали для себе почесну та відповідальну справу – боронити кордони своєї держави. Для них цей день залишиться в їх пам’яті назавжди, адже Військова присяга складається один раз на все життя!

Перед складанням присяги новобранці пройшли підготовку під час якої отримали теоретичні знання і практичні навички, необхідні для подальшої служби на кордоні.

 «Для кожного з нас – це свідомий крок у житті, з якого розпочинається відповідальний та важливий етап, присвячений охороні державних рубежів. Чому прикордонник? – бо це престижно! У майбутньому мрію вступити до прикордонного вишу та отримати офіцерські погони», - розповів Євген.

Пишаємося новобранцями, які за покликом серця обрали для себе почесну та відповідальну справу – охороняти рубежі нашої держави! Бажаємо вірно, віддано і сумлінно виконати свій конституційний обов’язок та з честю і гідністю нести службу по охороні державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси