Переправити 49 ящиків сигарет до Угорщини та Румунії завадили прикордонники

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:17

Прикордонники відділу “Косине” Мукачівського загону  помітили рух двох невідомих осіб у напрямку державного кордону за допомогою тепловізора.  

Прикордонники відділу “Косине” Мукачівського загону  помітили рух двох невідомих осіб у напрямку державного кордону за допомогою тепловізора. Вже за кілька хвилин правоохоронці виявили чоловіка без документів та 4 пакунки тютюнових виробів марки “Навігатор”, які він ніс до Угорщини. Ще один громадянин намагався втекти, однак був відразу затриманий прикордонним нарядом.

Значну кількість тютюнових виробів затримали прикордонники цього ж загону відділу “Велятине”. Група реагування вийшла на слід порушників з допомогою службового собаки та затримала двох осіб без документів, зі слів громадян України. Чоловіки несли 2 пакунки тютюнових виробів у напрямку Румунії. Також у кущах неподалік прикордонники знайшли ще 28 ящиків курива.

Крім того, 15 ящиків тютюнових виробів “Джін Лінг” прикордонники відділу «Солотвино» виявили за 40 метрів від кордону.  Неподалік знайдених пакунків затримали чоловіка без документів, зі слів місцевого жителя.

Усі затримані були запрошені до відділів прикордонної служби для складання протоколів про адмінправопорушення.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси