Прикордонники затримали росіянина, який розшукується за тероризм Інтерполом

НАЗАД
12 листопада 2015 14:15

Учора в міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили особу, яка перебуває в міжнародному розшуку за вчинення тяжких та осо

Учора в міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили особу, яка перебуває в міжнародному розшуку за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

Під час оформлення рейсу «Стамбул-Київ» співробітники Держприкордонслужби затримали громадянина Російської Федерації, який знаходиться у міжнародному розшуку та підозрюється в участі у терористичному угрупованні «Ісламська Держава».

Про затримання росіянина проінформовано Укрбюро Інтерполу. Після проведення процесуальних заходів затриманого передано співробітникам поліції.

Також у пункті пропуску «Тиса» Чопського загону під час здійснення прикордонного контролю  правоохоронці виявили громадянина Угорщини, який слідував на легковому автомобілі «Фольксваген». За базою даних Інтерполу угорець знаходиться у розшуку за вчинення низки злочинів. Крім того,  він порушив правила перебування в Україні, оскільки перевищив термін перебування на території нашої країни.

На даний час порушника затримано для екстрадиції його в Угорщину.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси