На Донеччині відновлено роботу контрольного пункту в’їзду – виїзду «Георгіївка»

НАЗАД
03 листопада 2015 18:48

Сьогодні вранці за участі голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського та начальника Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України полковника Сер

Сьогодні вранці з метою стабілізації ситуації щодо пропуску громадян на сході країни, за участі голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського та начальника Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України полковника Сергія Бідила, відбулося відкриття контрольного пункту в'їзду/виїзду «Георгіївка», що на напрямку н.п. Курахове Донецької області.

У цьому контрольному пункті військовослужбовці Держприкордонслужби разом з працівниками ДФС України здійснюватимуть контроль і пропуск осіб, транспортних засобів та вантажів встановленим порядком. 

Контрольний пункт розташований у Мар’їнському районі Донецької області на відстані 4,5 км від лінії розмежування. Контрольно-перевірочні та пропускні заходи здійснюються у період з 09.00 до 17.00. У відповідності до технологічної схеми в даному КПВВ пропускна спроможність сягає до 3 тисяч осіб та 1200 транспортних засобів.

Варто нагадати, що оформлення громадян у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Георгіївка» у червні 2015 року через загрози, пов’язані із бойовими діями, за рішенням керівництва було призупинено.

Також зазначимо, що Держприкордонслужба спільно з Донецькою військово-цивільною адміністрацією, Штабом антитерористичної операції і Антитерористичним центром продовжують відпрацьовувати можливість відкриття нових або поновлення роботи контрольних пунктів в'їзду-виїзду в зоні АТО. Крім того розглядається можливість збільшення пропускної спроможності КПВВ «Гнутове» на Маріупольському напрямку та ведеться робота по Лисичанському напрямку. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси