Прикордонники затримали 7 нелегальних мігрантів з Алжиру, Судану, Кот-д’Івуару та Сирії

НАЗАД
29 вересня 2015 12:20

Державна прикордонна служба України продовжує вживати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності на державному кордоні, в тому числі протид

Державна прикордонна служба України продовжує вживати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності на державному кордоні, в тому числі протидії нелегальній міграції.

Так, на ділянці відділу «Ужгород» Чопського загону дільничний інспектор прикордонної служби виявив та затримав трьох підозрілих осіб, які прибули на рейсовому автобусі «Чернівці-Ужгород» та цікавилися інформацією щодо перетину державного кордону поза пунктом пропуску у місцевих жителів. За словами двох із них – вони є громадянами Алжиру, а от у третього чоловіка, громадянина Сирії, була посвідка на постійне проживання в Україні. Сирієць два тижні тому вже намагався незаконно перетнути державний кордон на ділянці відповідальності відділу «Косине» Мукачівського прикордонного загону. Тому питання його подальшого перебування в Україні вирішуватиме суд.

Ще одну групу нелегальних мігрантів затримали прикордонники на ділянці відділу «Вилок» Мукачівського загону. Інформацію про рух в бік кордону з Угорщиною невідомих осіб дільничному інспектору прикордонної служби надали представники громадського формування.

На затримання порушників кордону виїхала група реагування, яка відразу  виявила 4 осіб без документів.   Двоє з них повідомили, що є громадянами Судану, інші – громадяни Алжиру та Кот-д’Івуару.

В даний час встановлюються обставини і особи, які допомагали нелегалам у їх незаконній подорожі. Наразі затриманих доставлено у відділ прикордонної служби. Їх подальшу долю також вирішуватиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси