На Хмельниччині розпочато будівництво чергового будинку для прикордонників та членів їх сімей

НАЗАД
04 вересня 2015 15:11

Сьогодні у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького відбулося урочисте закладання капсули та фундаменту другої секції 96-квартирного будинку для військовослужбовці

Сьогодні у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького відбулося урочисте закладання капсули та фундаменту другої секції 96-квартирного будинку для військовослужбовців академії та членів їх сімей.

У заході взяли участь заступник Голови Державної прикордонної служби генерал-лейтенант Олег Бляшенко та представники органів державної влади України, капітального будівництва Адміністрації Державної прикордонної служби України, персонал академії та керівники товариства «Будівельна група Поділля».

«Сьогодні одним із пріоритетних питань діяльності нашого відомства є забезпечення військовослужбовців Держприкордонслужби житлом. Адже для якісного несення служби українські захисники повинні бути забезпечені всім необхідним не тільки у воєнному плані, а й мати надійний тил», - зазначив генерал-лейтенант Олег Бляшенко під час виступу.

Соціальний захист військовослужбовців – одне з найважливіших питань як керівництва держави, так і Державної прикордонної служби України. Цього року Держбюджетом на будівництво житла Держприкордонслужбі виділені кошти загального фонду в обсязі 60 мільйонів гривень, за які побудують 14 житлових об'єктів, 9 з яких заплановано ввести в експлуатацію у цьому році.

Зазначимо, що це вже другий будівельний проект у м. Хмельницький, адже  9 квітня поточного року, розпочато будівництво першої секції 96-квартирного будинку, здача якої запланована на 2016 рік.

Нагадаємо, що останній розподіл житлової площі проводився в академії в 2004 році, на квартирному обліку в загальній черзі перебуває 275 родин військовослужбовців академії, з них 27 учасників бойових дій.  

 

 

 

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси