У Навчальному центрі Держприкордонслужби відбулися урочистості з нагоди випуску курсантів

НАЗАД
28 липня 2015 14:04

Учора в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулися урочистості з нагоди випуску курсантів, які с

Учора в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулися урочистості з нагоди випуску курсантів, які склавши успішно іспити закінчили навчання.

Заходи розпочалися з внесення Бойового Прапору та ікони Преподобного Іллі Муромця, що є покровителем прикордонників. Із напутніми словами до випускників звернулись начальник Навчального центру полковник Дмитро Коцеруба, ветерани-прикордонники, батьки та отець Євгеній, який благословив випускників на  вірну службу.

87 юнаків та дівчат за програмою початкової підготовки за спеціальністю «Молодший інспектор прикордонної служби», отримали свідоцтво про закінчення навчального закладу та первинне військове звання молодший сержант. Пройшовши навчання, яке тривало понад 4 місяці, кожен з них набув необхідні знання та навички, які в подальшому дадуть змогу забезпечувати виконання завдань по охороні державного кордону. Окрім теорії курсанти мали польовий вихід де відпрацьовували комплексні заняття.

Слід зазначити, що 24 курсанти закінчивши навчання за цією програмою, продовжуватимуть навчання за іншими програмами, а 12 інших виявили бажання вступити до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та були направлені для здачі вступних іспитів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси