(ВІДЕО) Партію контрабандних цигарок на 600 тисяч гривень прикордонники виявили під соломою

НАЗАД
27 липня 2015 10:56

Учора на околиці с. Василівка, що на Одещині, прикордонники виявили  велику партію контрабандних тютюнових виробів, які зловмисники мали намір не

Учора на околиці с. Василівка, що на Одещині, прикордонники виявили  велику партію контрабандних тютюнових виробів, які зловмисники мали намір незаконно переправити через українсько-молдовський кордон.

Так, у ході моніторингу кодону дільничний інспектор виявив ознаки  під’їзду до держмежі гужової підводи, сліди якої невідомі намагалися ретельно приховати. Крім того, сліди транспортного засобу були помічені й зі сторони Молдови. Всі ці факти свідчили про можливу протиправну діяльність, тому з метою недопущення незаконного переміщення цигарок негайного розпочалися пошукові заходи по виявленню можливих місць накопичення тютюнових виробів.

За деякий час у результаті подальших дій прикордонний наряд Котовського загону знайшов партію контрафакту на околиці с. Василівка. Знаходилася вона на території покинутого подвір’я та була прихована під тюками соломи. Всього зі сховку правоохоронці дістали 60 ящиків сигарет різних марок, попередня вартість яких сягає майже 600 тисяч гривень.

Наразі продовжуються пошукові заходи та встановлюються особи причетні до протиправної діяльності.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси