На Буковині протягом вихідних прикордонники виявили понад 44 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
06 квiтня 2015 16:07

На Буковині у минулі вихідні прикордонники Чернівецького загону виявили велику кількість сигарет.

 

На Буковині у минулі вихідні прикордонники Чернівецького загону виявили велику кількість сигарет.

Прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» виявив спочатку за 10 метрів від кордону 17 ящиків, а згодом – за кілька сотень метрів було знайдено ще 20 ящиків сигарет. Про підготовку до переміщення товару по той бік кордону правоохоронців повідомили місцеві жителі. Продовжуючи перевірку цього напрямку, охоронці кордону виявили громадянина України та неповнолітнього, які, можливо, причетні до переміщення тютюнових виробів через кордон. Зараз стосовно громадян проводиться перевірка.

Ще один прикордонний наряд відділу «Фальків», який проводив моніторинг держрубежу спільно з членом громадського формування, виявив біля кордону 5 пакунків сигарет.

Крім того, як уже повідомлялося, у суботу в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками митниці виявили понад 20 тисяч пачок сигарет у вантажному автомобілі марки «Рено». Також у цьому ж пункті пропуску у сховках двох мікроавтобусів марок «Мерседес» виявили майже 3400 пачок сигарет.

Загалом поблизу кордону та в пункті пропуску «Порубне» протягом вихідних було виявлено та вилучено понад 44 тисячі сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси