Терористи черговий раз здійснили обстріл прикордонних позицій

НАЗАД
24 березня 2015 11:03

Терористи продовжують порушувати режим припинення вогню та обстрілюють позиції українських військових, в тому числі і прикордонників. Так, вчора російські

Терористи продовжують порушувати режим припинення вогню та обстрілюють позиції українських військових, в тому числі і прикордонників. Так, вчора російські найманці знову спробували атакувати позиції прикордонників та військовослужбовців ЗСУ поблизу н.п. Майорськ. Цей блокпост бойовики обстрілюють вже третій день поспіль. Серед українських військових постраждалих немає.

На жаль, за останні декілька днів 4 прикордонників зазнали поранень під час мінометного обстрілу. Як вже повідомлялося, це трапилося 22 березня поблизу н.п. Піски, коли прикордонний наряд здійснював рекогносцировку місцевості. Один з  прикордонників отримав тяжкі поранення. Первинну медичну допомогу прикордонникам надали на місці обстрілу, після чого на автомобілі «Кугуар» доставили до польового госпіталю МО України. Для надання всієї необхідної допомоги тяжкопораненого вертольотом доставили в лікарню Дніпропетровська. Стан здоров’я інших трьох прикордонників - задовільний, двоє з них після необхідного хірургічного втручання вже направлені у свій прикордонний підрозділ, де будуть проходити подальше лікування. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси