Польські прикордонники запросили до себе дітей українських прикордонників

НАЗАД
29 сiчня 2015 12:41

Нещодавно на запрошення Прикордонного Уповноваженого Республіки Польща по Надбужанській ділянці Прикордонної Варти діти прикордонників Західного регіонального управління побували на екскурсії у місті Замос

Нещодавно на запрошення Прикордонного Уповноваженого Республіки Польща по Надбужанській ділянці Прикордонної Варти діти прикордонників Західного регіонального управління побували на екскурсії у місті Замосць.

Тридцять дітей прикордонників Львівщини, які брали участь в антитерористичній операції, Польщу відвідали вперше. Їм польські колеги підготували насичену та пізнавальну програму. Діти відвідали міський музей, оглянули історичні пам’ятки архітектури та побували у місцевому зоопарку.

На завершення одноденного відпочинку дітей у Польщі, співробітники Прикордонної Варти подарували дітям сувеніри і побажали, щоб їхні батьки скоріше повернулися додому. А діти, в свою чергу, подарували їм на згадку символічну ляльку-українку та львівські солодощі.

Варто зазначити, що подібний захід відбувається не вперше. Декілька тижнів тому після зимового відпочинку у Польщі додому повернулася ще одна група дітей з сімей прикордонників. Тоді відпочинок був проведений на пропозицію Головної Комендатури Прикордонної Варти та Польського Червоного Хреста, а відправлення дітей організувала Об’єднана профспілкова організація Держприкордонслужби. Протягом тижня сорок українських хлопців та дівчат, віком від 10 до 16 років, мали змогу відвідати різноманітні культурні заклади та місця відпочинку польського Підкарпаття.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси