На адміністративній межі з Кримом прикордонники виявили дезертира

НАЗАД
29 сiчня 2015 10:01

Учора на адміністративній межі з АР Крим прикордонники затримали громадянина України, який підозрюється у дезертирстві. Він прямував на материкову Україну через контрольний пункт «Чонгар&raqu

Учора на адміністративній межі з АР Крим прикордонники затримали громадянина України, який підозрюється у дезертирстві. Він прямував на материкову Україну через контрольний пункт «Чонгар».

Для оформлення чоловік пред’явив паспортний документ громадянина Росії, що був виданий на тимчасово окупованій території АР Крим. В подальшому співробітники Держприкордонслужби та СБУ під час додаткової перевірки виявили в нього Військовий квиток військовослужбовця ЗС України. З'ясувалося, що раніше затриманий проходив військову службу в АР Крим, а у березні 2014 року самовільно залишив місце служби та згодом продовжив службу в лавах ЗС Росії.

Також на початку цього року він скоїв крадіжку автомобіля, за що проти нього правоохоронними органами Росії було відкрито кримінальне провадження. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік вирішив заховатись в одному з обласних центрів України. Наразі його затримано та проти нього направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за дезертирство.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси