Російський вертоліт МІ-8 порушив повітряний простір України

НАЗАД
22 травня 2014 10:03

Близько 21.00 прикордонний патруль від відділу «Юнаківка» спостерігав рух вертольота МІ-8, який летів вздовж лінії українсько-російського кордону на малій висоті.  

Учора ввечері на ділянці відповідальності відділу «Юнаківка» Сумського прикордонного загону російський вертоліт МІ-8 порушив повітряний простір України.

Близько 21.00 прикордонний патруль від відділу «Юнаківка» спостерігав рух вертольота МІ-8, який летів вздовж лінії українсько-російського кордону на малій висоті. На напрямку між російським населеним пунктом Суджа та українським Басівка під час виконання маневру розвороту вертоліт здійснив порушення повітряного простору України. Залетівши в глиб української території до 2500 метрів, він продовжив рух територією України до 2000 метрів, після чого вилетів у зворотному напрямку на територію Росії.

Про даний факт встановленим порядком проінформовано російських прикордонників, від яких отримано підтвердження, що даний вертоліт належить Прикордонному управлінню ФСБ Росії по Курській області.

 

фото з сайту http://tsn.ua/

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси