На Луганщині «мирні люди» обстріляли склад прикордонного наряду

НАЗАД
12 травня 2014 14:19

Сьогодні, близько 11.00, в районі населеного пункту Астахове, що у Свердловському районі Луганщини, «мирними людьми» в камуфляжах та в масках було обстріляно прикордонний наряд. &nb

Незважаючи на складну суспільно-політичну обстановку, що склалася в країні, прикордонники Луганського загону продовжують виконувати завдання з охорони державного кордону України. Проте все частіше вони піддаються нападам з боку озброєних радикально налаштованих осіб.

Сьогодні, близько 11.00, в районі населеного пункту Астахове, що у Свердловському районі Луганщини, «мирними людьми» в камуфляжах та в масках було обстріляно прикордонний наряд. Троє прикордонників здійснювали охорону державного кордону України та перебували в прикордонному районі. Під час руху на автомобілі «Нива» їх обігнав та підрізав  автомобіль «Газель» без номерних знаків. Невідомі особи відразу відкрили вогонь по прикордонникам. Лише завдяки маневру водія вдалося уникнути загибелі всіх військовослужбовців. У результаті обстрілу два військовослужбовці отримали поранення, один із них – старший сержант за контрактом – тяжкі.

Військовослужбовців доставили в одну з районних лікарень області, де їм надається необхідна медична допомога.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси