На Луганщині прикордонники виявили російського неонациста з антиукраїнськими агітаційними листівками

НАЗАД
01 травня 2014 11:46

Російського неонациста, який знаходився в розшуку та мав при собі антиукраїнські агітаційні листівки  затримали на Луганщині  прикордонники відділу «Мілове».  

Російського неонациста, який знаходився в розшуку та мав при собі антиукраїнські агітаційні листівки  затримали на Луганщині  прикордонники відділу «Мілове».  22-річного росіянина, який прямував маршрутним таксі  до населеного пункту Мілове з Луганська правоохоронці виявили під час перевірки документів  в рамках здійснення контролю за прикордонним режимом.

Під час перевірки законності перебування даного громадянина на території України було встановлено, що затриманий  перевищив термін перебування в Україні та  знаходиться у розшуку за ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, зберігання, перевезення, пересилання, чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Також було  встановлено, що затриманий являється членом угруповування неонацистів - скінхедів «Слов’яни». При ньому було виявлено ніж зі свастикою «SS», металевий ланцюг та  агітаційні листівки «ДОНБАСС ВСТАВАЙ». З його слів він мав намір провести вербування нових членів з подальшим використанням їх у сепаратистських заходах та з метою дестабілізації ситуації в Луганській області. За даним фактом проінформовано співробітників СБУ та МВС, а також проставлено заборону в'їзду даному громадянину на територію України терміном на 3 роки.

Також, як повідомлялось раніше,  вчора в пункті пропуску «Довжанський» прикордонники Луганського загону спільно з співробітниками СБУ зупинили двох росіян та білоруса, які мали намір потрапити до України. У них правоохоронці виявили військове обмундирування, компас, посуд, засоби захисту, флягу, маскхалат, розгрузки, берці, медикаменти, підсумок для гранат та  магазинів від АК. Даним громадянам був заборонений в’їзд на територію України терміном на 3 роки та повернуто в зворотному напрямку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси