На Чернігівщині затримали росіянина, який мав військовий квиток та досвід у чеченській війні

НАЗАД
04 квiтня 2014 13:12

Останнім часом у пунктах пропуску співробітники Держприкордонслужби виявили чималу кількість громадян Росії, які намагалися потрапити на територію нашої країни для участі у заходах дестабілізаційного харак

Останнім часом у пунктах пропуску співробітники Держприкордонслужби виявили чималу кількість громадян Росії, які намагалися потрапити на територію нашої країни для участі у заходах дестабілізаційного характеру. Інколи такі порушники з’являються і на «зеленій» ділянці кордону.

Так, учора на ділянці відповідальності відділу «Гірськ» прикордонники Чернігівського загону затримали жителя Білгородської області. Правопорушника виявили після спрацювання сигналізаційного пристрою. Невідомий прямував у напрямку села Сеньківка, оминаючи пункт пропуску.

Затриманий паспорта при собі не мав, натомість надав військовий квиток. Також стало відомо, що чоловік є жителем Бєлгородської області і в минулому брав участь у чеченській кампанії. На даний час 34-річного росіянина доставлено в прикордонний підрозділ для складання процесуальних документів та з’ясування всіх обставин правопорушення.

Нагадаємо, що нещодавно на «зеленому» кордоні прикордонники Донецького загону затримали 28-річного громадянина Росії. Чоловік, що неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі на території Росії за незаконне зберігання наркотиків та крадіжку, зізнався, що їхав у Донецьк для участі у проведені масових мітингів на підтримку Росії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси