У пунктах пропуску виявили 8 порушників з підробленими відмітками Держприкордонслужби

НАЗАД
19 лютого 2014 10:58

Трьох правопорушників виявили учора під час перевірки документів у пунктах пропуску на кордоні з Росією співробітники Харківського прикордонного загону. Так, громадянин Узбекистану, який їхав поїздом &

Трьох правопорушників виявили учора під час перевірки документів у пунктах пропуску на кордоні з Росією співробітники Харківського прикордонного загону.

Так, громадянин Узбекистану, який їхав поїздом «Москва-Дніпропетровськ», намагався перетнути кордон з підробленими відмітками Держприкордонслужби України. Ще один узбек з такою ж підробкою хотів виїхати  поїздом «Харків–Санкт-Петербург». А у харківському аеропорту підробку відміток відомства прикордонники помітили у громадянина Грузії, який збирався відлетіти рейсом «Харків - Кутаїсі». 

Крім того підроблені дата-штампи були виявлені прикордонниками у аеропорту «Бориспіль» та на Сумщині й Вінниччині у громадянина Азербайджану та трьох громадян Молдови.

На усіх порушників було складено протоколи адмінпровадження. Також про дані правопорушення повідомлено співробітників міліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси