Українець перевозив в бампері автомобіля 8,8 кілограмів зілля

НАЗАД
12 лютого 2014 12:57

В пункті пропуску «Гоптівка», що на Харківщині виявили в автомобілі «Фольцваген» пакунки з рослинною речовиною. Їх 52-річний українець приховав в задньому бампері св

Вчора в пункті пропуску «Гоптівка», що на Харківщині, співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці виявили в автомобілі «Фольцваген» пакунки з рослинною речовиною.

Наш співвітчизник намагався виїхати за кордон до Росії. Проте на автівку спрацював прикордонний пес, натренований для пошуку наркотиків. У ході попереднього огляду автомобіля були знайдені пакунки з рослинною речовиною. Їх 52-річний українець приховав в задньому бампері свого «Пассату».

Автомобіль відразу направили на поглиблену перевірку, а про даний факт повідомили співробітників СБУ. Після прибуття останніх, під час додаткового огляду з бамперу транспортного засобу витягли 25 поліетиленових брикетів з рослинною речовиною вагою 8,8 кілограмів. наразі зілля вилучили, а чоловіку доведеться давати пояснення співробітникам СБУ.

Загалом у 2013 році кількість вилучених на кордоні наркотиків сягнула майже 140 кілограмів. Більшість з них становили героїн (40%), марихуана (28%), коноплі (19%), кокаїн та наркотичні лікарські засоби (по 3%). Майже 50 кілограмів наркотичних засобів від загальної кількості затримали саме на кордоні з Росією.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси