Прикордонники за допомогою тепловізора знайшли зниклих рибалок

НАЗАД
10 лютого 2014 12:32

Минулої суботи о 23.00 прикордонники відділу прикордонної служби «Іллічівськ» Одеського загону отримали від представників МВС повідомлення про те, що в акваторії Дністровського лиману з

Минулої суботи о 23.00 прикордонники відділу прикордонної служби «Іллічівськ» Одеського загону отримали від представників МВС повідомлення про те, що в акваторії Дністровського лиману загубилися троє чоловіків.

Рідні та друзі рибалок мали з ними мобільний зв'язок, проте, за умови сильного погіршення погодних умов, темряви та сильного туману, останні ніяк не могли зорієнтуватися і блукали льодовою поверхнею лиману. Тому родичі звернулися до міліції та представників МНС з проханням допомогти у пошуку.

Для спільних пошукових дій прикордонники відразу ж вислали на берег лиману групу реагування. Прибувши на узбережжя, де знаходилася рятувальна група, охоронці кордону за допомогою переносного тепловізійного комплексу відразу виявили місце знаходження трьох чоловіків. Рибалки були  приблизно за 400 метрів від берега.  Двоє йшли пішки, третього вони везли на санках. Однак рухалися горе-рибалки у протилежному від берега напрямку. 

Зв’язавшись із чоловіками, прикордонники вказували їм правильний напрямок руху. В результаті чого всі троє благополучно вийшли до рятувальної групи. Стан здоров’я  двох чоловіків був задовільний. Ще у одного рибака  дуже замерзли ноги. Постраждалих відразу ж забрала карета швидкої допомоги та доставила до медичного закладу для надання медичної допомоги.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси