В Криму правоохоронці затримали українця з рибою занесеною до Червоної книги України

НАЗАД
10 лютого 2014 07:55

У Криму мобільною групою від Держприкордонслужби та співробітників СБУ Сімферополя на березі Чорного моря було затримано нашого співвітчизника. Поряд з чоловіком знаходився катер.

Учора в Криму мобільною групою від Держприкордонслужби та співробітників СБУ Сімферополя на березі Чорного моря було затримано нашого співвітчизника. Поряд з чоловіком знаходився катер. В ньому правоохоронці знайшли 4 білуги. Також неподалік перебували 2 автівки. По даному факту було проінформовано співробітників МВС та рибоохорони.

Як стало відомо згодом, вихід в море українець здійснив поза причалом, відтягнувши плавзасіб автомобілем. А у ході подальшої перевірки в одному з транспортних засобів було виявлено майже 100 метрів сіток та 38 риб осетрових порід, а саме 8 білуг, 6 сєврюг та 24 осетра російських.

Сума збитку нанесена порушниками за такий вилов може сягнути близько 3 мільйонів гривень, адже всі породи риб занесені до Червоної книги України. Наразі чоловіка поки притягнуто до адміністративної відповідальності, а матеріали справи передано до МВС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси