У 2013 році майже завершився процес демаркації з Республікою Молдовою

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:02

Протягом року продовжувався процес демаркації найдовшої ділянки міждержавного рубежу України з Російською Федерацією, а на кордоні з Республікою Білорусь встановлено перший прикордонний знак.  

Серед основних напрямів діяльності та розвитку Державної прикордонної служби України у 2013 році був розвиток інтегрованої системи охорони кордону шляхом впровадження сучасних прикордонних та інформаційних технологій, підтримання правопорядку та дисципліни, дотримання прав і свобод людини.

У 2013 році було значно удосконалено систему правового регулювання та договірно-правового оформлення кордону. За участі прикордонного відомства розроблено 2 Закони України, 4 постанови Кабінету Міністрів України та підготовлено до ратифікації Верховною Радою України три міждержавних угоди з прикордонних питань, укладено міжвідомчі міжнародні договори про спільне патрулювання під час охорони українсько-словацького та українсько-угорського державного кордону.  Підготовлено до підписання аналогічний договір про взаємодію при здійсненні охорони українсько-російської ділянки кордону.

Протягом року продовжувався процес демаркації найдовшої ділянки міждержавного рубежу України з Російською Федерацією, а на кордоні з Республікою Білорусь встановлено перший прикордонний знак. На завершальному етапі процес демаркації українсько-молдовського кордону (98% готовності).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси