У рейсовому автобусі, що прямував до Словаччини, виявили 15-річну дівчину

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:03

Учора на Закарпатті прикордонники Чопського загону виявили пасажирку, яка заховалася у рейсовому автобусі, що прямував до Словаччини. Її помітили в салоні автобуса за задніми сидіннями під час проведення п

Учора на Закарпатті прикордонники Чопського загону виявили пасажирку, яка заховалася у рейсовому автобусі, що прямував до Словаччини. Її помітили в салоні автобуса за задніми сидіннями під час проведення прикордонного контролю у пункті пропуску «Ужгород». 

Дівчина, яка не мала жодних документів, повідомила, що вона 1999 року народження та  хотіла виїхати за кордон з метою пошуку кращих умов життя. Також вона розповіла, що в автобус зайшла на зупинці у м. Ужгород.  Зв’язатись з родичами, які проживають у Рахівському районі, правоохоронцям не вдалося, тому її передали у притулок для неповнолітніх, що знаходиться в смт. Батьове Берегівського району Закарпатської області.

Наразі про 15-річну затриману проінформовано співробітників МВС, прокуратуру та службу у справах дітей при облдержадміністрації Закарпатської області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси