Українські та румунські прикордонники спільними діями затримали 4 «водолазів» та партію сигарет

НАЗАД
21 квiтня 2016 11:26

На кордоні з Румунією тривають спільні посилені заходи українських та румунських прикордонників по затриманню правопорушників, які намагаються незаконно перемістити контрабандні сигарети через державний ко

На кордоні з Румунією тривають спільні посилені заходи українських та румунських прикордонників по затриманню правопорушників, які намагаються незаконно перемістити контрабандні сигарети через державний кордон. Так, учора, в результаті тісної взаємодії, прикордонники двох країн затримали 4 порушників та виявили партію контрабандних сигарет.

Спочатку прикордонники Мукачівського загону помітили осіб, які перепливали річку Тиса з Румунії в Україну. Прикордонні наряди терміново направились на вказаний напрямок зі службовим собакою. Невдовзі при виході з річки були затримані двоє чоловіків у гідрокостюмах. Загледівши охоронців кордону вони спробували втекти, однак почувши попереджувальний постріл вгору зупинилися. Чоловіки, які назвалися громадянами України, жодних документів при собі не мали.

Про затримання даних порушників прикордонники України та Румунії оперативно обмінялись інформацією. У результаті взаємообміну за деякий час на суміжній території румунські прикордонники виявили пакунки з сигаретами, а прикордонники України навпроти цієї ділянки, затримали  ще двох «плавців», громадян України, які, скоріш за все, причетні до переміщення контрабандних сигарет.

Відмітимо, що в цьому році співробітники Держприкордонслужби вже затримали майже 30 осіб у гідрокостюмах. Всі вони так чи інакше можуть бути причетними до контрабанди сигарет, одні «видивлялися» прикордонні наряди, а інші переносили тютюнові вироби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси