(ВІДЕО) На Луганщині затримали автомобілі з горіхами, ковбасою та господарськими товарами на майже 550 тисяч гривень

НАЗАД
20 квiтня 2016 14:51

Товари на суму майже 550 тисяч гривень затримали учора прикордонники на Луганщині в рамках протидії незаконному переміщенню товарів через кордон та лінію

Товари на суму майже 550 тисяч гривень затримали учора прикордонники на Луганщині в рамках протидії незаконному переміщенню товарів через кордон та лінію розмежування у зоні АТО.

Поблизу н.п. Зоринівка, що за 1 кілометр від кордону з Росією, прикордонний наряд зупинив для перевірки автомобіль марки «Мерседес». Громадянин України перевозив без товаро-супровідних документів 1300 кілограмів горіхів. Попередня сума оцінки майже 40 мішків горіхів склала 65 тисяч гривень. Транспортний засіб та вантаж передано співробітникам Міловського відділу поліції в Луганській області.

Також прикордонники Луганського загону спільно зі співробітниками ДФС та військовослужбовцями ЗСУ в ході проведення заходів протидії незаконного переміщення товарів через лінію зіткнення, а саме через р. Сіверський Донець в районі н.п. Кряківка, затримали автомобіль «Фольцваген». Наш співвітчизник намагався перемістити на непідконтрольну територію 450 кілограмів ковбаси. Сума вилучених продуктів харчування та автомобіля склала 150 тисяч гривень.

Крім того біля річки Сіверський Донець, на напрямку між населеними пунктами Лопаскіне – Трьохізбенка, виявлено автомобіль «Нива» та двох українців. Чоловіки за допомогою плавзасобу збиралися переправити  господарські товари,  а саме сівалки ручні, комплектуючі до водяних станцій, світильники, електроди, монтажний клей,електричні дроти тощо. Всього було виявлено товарів на майже 320 тисяч гривень.

До того ж на березі цієї річки прикордонники затримали автомобіль «ВАЗ» під керуванням  нашого співвітчизника, який намагався перемістити на підконтрольну бойовика територію масло та сир на 17 тисяч гривень.

Вантажі передано співробітникам ДФС. На порушників складено відповідні протоколи адмінпровадження.

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси