(ВІДЕО)Вночі правоохоронці Одещини затримали 5 автомобілів з понад 9 тисячами літрів спирту та 28 ящиками сигарет

НАЗАД
01 квiтня 2016 12:32

Активні заходи протидії контрабандній діяльності провели учора ввечері і сьогодні вночі прикордонники Південного регіонального управління у взаємодії з правоохоронними та взаємодіючими органами.

Активні заходи протидії контрабандній діяльності провели учора ввечері і сьогодні вночі прикордонники Південного регіонального управління у взаємодії з правоохоронними та взаємодіючими органами.

Так, спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Котовського прикордонного загону, представників СБУ та ДФС було затримано громадянина України та громадянина Молдови. Мікроавтобусом «Форд Транзит» молдовської реєстрації вони намагались перемістити  через лінію кордону 64 каністри спирту. Всього в них було 1 920 літрів цієї рідини. Крім того в автівці знаходились 3 порожні бочки ємністю по 250 л кожна.  Під час затримання порушники намагалися втекти, тому правоохоронцям довелося здійснити попереджувальні постріли вгору, після чого вони зупинилися. Порушників затримали неподалік н.п. Новоолександрівка.

А на автошляху «Балта – Білене» спільними зусиллями прикордонників Котовського загону, СБУ, Національної гвардії та ДФС було затримано ще 2 мікроавтобуси. Інформацію про правопорушення отримали співробітники оперативних підрозділів прикордонного відомства. Транспортними засобами двоє наших співвітчизників без документів перевозили понад 3 тисячі літрів спирту в понад 100 ємностях. Сума оцінки вилученого вантажу склала 710 тисяч гривень.

Також сьогодні вночі співробітниками СБУ спільно з підрозділом внутрішньої та власної безпеки по Білгород-Дністровському загону під час спільних заходів виявлено 2 автомобілі - «Газель» та «УАЗ» української реєстрації з вантажем спирту та сигарет. Автівки були затримані в районі понтонного мосту поблизу н.п. Троїцьке. В них знаходилось понад 20 бочок з 4200 літрами спирту та 28 ящиків сигарет. Тривають пошуки власників вантажу та осіб, причетних до протиправної діяльності.

Державна прикордонна служба спільно з іншими правоохоронними органами продовжують посилювати заходи протидії незаконному переміщенню спирту та цигарок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси