(ВІДЕО)У паливному баку та під обшивкою авто донеччанин намагався провезти 73 смартфони та комплектуючі до них

НАЗАД
28 березня 2016 16:00

Сьогодні прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби в одному з транспортних засобів, яким прямував на непідконтрольну територію наш співвітчизник, виявили мобільні телефони та

Сьогодні прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби в одному з транспортних засобів, яким прямував на непідконтрольну територію наш співвітчизник, виявили мобільні телефони та комплектуючі до них.

Під час проходження контролю у контрольному пункті в`їзду-виїзду "Гнутове" прикордонників виникла підозра щодо переміщення даною особою заборонених предметів та речей через лінію розмежування. Транспортний засіб вивели для поглибленого огляду, в ході якого в конструктивних особливостях виявили 73 смартфони, 52 зарядних пристрої, 22 штуки навушників до мобільних та 76 батарей до телефонів різних марок. Товар водій,  42-річний громадянин України, сховав   у паливному баку та під обшивкою автомобіля.

Наразі на особу складено матеріали про адміністративне правопорушення. Попередня сума оцінки виявленого товару складє 177 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси