(ВІДЕО)На кордоні з РФ прикордонники виявили 11 кілограмів срібла на 2,5 мільйони гривень

НАЗАД
22 березня 2016 16:15

Як уже повідомлялося, учора у Двуречанському районі Харківської області прикордонники виявили велику партію ювелірних виробів, які громадянин України намагався незаконним шляхом перемістити через кордон до

Як уже повідомлялося, учора у Двуречанському районі Харківської області прикордонники виявили велику партію ювелірних виробів, які громадянин України намагався незаконним шляхом перемістити через кордон до Російської Федерації. Інформацію про можливу протиправну діяльність здобули співробітники оперативних підрозділів прикордонного відомства напередодні.

Так, під час здійснення  перевірочних заходів у пункті пропуску «Піски» прикордонники звернули увагу на знервовану поведінку 47-річного громадянина України, мешканця м. Донецьк. Тому було прийнято рішення провести поглиблений огляд його особистих речей. Як результат, спільна прикордонно-митна оглядова група виявила ювелірні вироби із срібла вагою близько 11 кг: понад 1000 штук обручок, 704 пари сережок та 66 підвісок. Попередня сума оцінки знахідки може сягати близько  2,5 мільйони гривень.

З пояснень правопорушника стало відомо, що даний товар він закупив на одному з ювелірних заводів України та віз до РФ з метою реалізації.

Наразі вироби, вироблені ймовірно із срібла, вилучені встановленим порядком та передані компетентним органам для проведення експертизи

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси