Прикордонники Ізмаїльського загону затримали злочинця, якого розшукувала прокуратура

НАЗАД
09 березня 2016 11:03

Учора в пункті пропуску «Рені» під час здійснення паспортного контролю на водія легкового автомобіля «Мереседес» болгарської реєстрації спрацювала база даних правоох

Учора в пункті пропуску «Рені» під час здійснення паспортного контролю на водія легкового автомобіля «Мереседес» болгарської реєстрації спрацювала база даних правоохоронних органів.

Водій, громадянин України, розшукувався Генеральною прокуратурою України за підозрою у скоєнні ряду злочинів за кількома статтями. Зокрема, за організацію злочинної групи та вчинення злочинів, за створення фіктивних підприємств та дії, що завдали великої матеріальної шкоди державі, за пособництво, що сприяло вчиненню злочину іншим співучасникам,  за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах тощо.

Про затриманого порушника співробітники Державної прикордонної служби повідомили Ренійське відділення поліції в Одеській області та Генеральну прокуратуру. Відповідно до Кримінального кодексу України ці злочини є особливо тяжкими та передбачають покарання позбавленням волі терміном понад 10 років.

По прибуттю до пункту пропуску поліцейських, злочинця разом із автомобілем прикордонники передали встановленим порядком.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси