Біля кордону з Росією та в зоні АТО прикордонники Луганського загону затримали понад 20 тонн товарів

НАЗАД
23 лютого 2016 10:09

Чотири автомобілі з товарами, які порушники незаконно перевозили у прикордонні та поза встановлених коридорів на підконтрольну бойовикам територію, затримали учора прикордонники Луганського загону спільно

Чотири автомобілі з товарами, які порушники незаконно перевозили у прикордонні та поза встановлених коридорів на підконтрольну бойовикам територію, затримали учора прикордонники Луганського загону спільно із взаємодіючими органами.

Так, військовослужбовці відділу «Мілове» спільно зі співробітниками СБУ в Луганській області, неподалік н.п.Мілове, зупинили мікроавтобус «Газель». Автомобілем неподалік кордону з Росією українець віз 2 тонни лущених волоських горіхів без товаросупровідних документів. Транспортний засіб із вантажем передано оперативно-слідчій групі Міловського відділу поліції.  

А на контрольному посту «Щастя», що в зоні АТО, прикордонники спинили два автомобілі «Деу» та «КамАЗ» з вантажем сиру та насіння соняшника загальною вагою близько 19 тонн. Сума оцінки товару склала майже 175 тисяч гривень.

Також прикордонники цього загону у складі зведеної мобільної групи в районі н.п. Боброве затримали 1 автомобіль «ГАЗель» з вантажем продуктів харчування, побутової хімії та тютюнових виробів на суму 25 тисяч гривень.

Водії даних автомобілів перевозили вантаж без відповідних дозвільних документів, чим порушили вимоги ст.204-3 КУпАП «Порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення АТО». 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси