На Волині прикордонники виявили неподалік кордону 21 ящик сигарет та затримали двох українців, що перевантажували ще 15 ящиків

НАЗАД
16 лютого 2016 12:44

Підрозділи Луцького прикордонного загону продовжують активну боротьбу з незаконним переміщенням тютюнових виробів через державний кордон. Крім того постійно відстежуються та перевіряються можливі місця нак

Підрозділи Луцького прикордонного загону продовжують активну боротьбу з незаконним переміщенням тютюнових виробів через державний кордон. Крім того постійно відстежуються та перевіряються можливі місця накопичення курива у контрольованих прикордонних районах.

Як результат, тільки за вчорашній день вдалось виявити сховок поблизу Західного Бугу та припинити перевезення партії сигарет на підступах до державного кордону. 

Так, після спільного з польськими колегами затримання на ділянці відділу «Рівне», що у Любомльському районі Волині, 5 контрабандистів, які намагались переправити 18 пакунків сигарет через кордон, було отримано інформацію про ще один можливий тайник цієї групи. Під час перевірки смуги місцевості між інженерними спорудами та лінією кордону прикордонники Луцького загону виявили заховані в очереті та обмотані у поліетилен для переправлення через воду 21 ящик сигарет марки «Фест».

Того ж дня силами мобільної прикордонної застави в межах Любомльського району було виявлено та затримано двох мешканців прикордоння, які перевантажували 15 ящиків сигарет марки «Фест» з білоруськими акцизними марками з одного мікроавтобуса в інший без жодних товаросупровідних документів.

Наразі продовжуються оперативно-перевірочні заходи, всі тютюнові вироби, а це 18 тисяч пачок, будуть передані представникам ДФС України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси