Окупаційна влада створила для російських ЗМІ штучну картинку напливу туристів на півострів

НАЗАД
21 липня 2017 13:31

Сьогодні прикордонники Бердянського загону, які несуть службу в контрольному пункті «Чонгар», в черговий раз зафіксували повільний пропуск з боку окупантів транспортних засобів через адмінмежу.

Сьогодні прикордонники Бердянського загону, які несуть службу в контрольному пункті «Чонгар», в черговий раз зафіксували повільний пропуск з боку окупантів транспортних засобів через адмінмежу. Було встановлено, що окупаційна влада створила затори штучно, аби з’явилася картинка про наплив туристів у Крим для представників пропагандистських ЗМІ, які прибули для чергової «зйомки».

Як зазначалось раніше, до прибуття російських журналістів, швидкість пропуску в окупантів була дуже повільною, що призвело до накопичення транспортних засобів. Але щойно з’явилися представники російських пропагандистських каналів - рух відразу активізувався. Все це робиться для того, аби створити картинку напливу та ажіотажу прямування туристів на півострів для відпочинку.

Цього разу прикордонники зафіксували роботу аж трьох знімальних груп окупантів, зокрема і РТР, які працювали на автомобільному мосту, де візуалізація черги була найбільшою.

Варто зазначити, що на адмінмежі на двох інших КПВВ - «Каланчак» та «Чаплинка» - черги взагалі відсутні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси