Офіцери-випускники продовжують поповнювати лави прикордонних підрозділів

НАЗАД
13 липня 2017 16:06

У підрозділи Держприкордонслужби нині продовжують прибувати офіцери – цьогорічні випускники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Як уже повідомлялося, з початку липня  у  Держприкордонслужбі розпочався місячник молодого офіцера-прикордонника.

У підрозділи Держприкордонслужби нині продовжують прибувати офіцери – цьогорічні випускники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Загалом для проходження служби у прикордонні підрозділи направлено 237 офіцерів-прикордонників. З числа офіцерів - цьогорічних випускників, молоде поповнення  - понад 50 офіцерів також прибули у підрозділи Західного регіонального управління.

Спочатку для них були проведені ознайомчі збори на базі Кінологічного навчального центру Західного регіонального управління.  Метою цих зборів було надання допомоги молодим лейтенантам в адаптації на первинних офіцерських посадах, доведення до них єдиних вимог щодо організації службової діяльності, підвищення рівня професійної підготовки, проведення інструктажів з охорони праці та пожежної безпеки тощо. Вже по прибуттю у загони, за кожним молодим офіцером наказом по загону закріплено найбільш підготовлених та досвідчених офіцерів-наставників.  

Варто зазначити, цього року тільки  на ділянку відповідальності Чернівецького прикордонного загону прибуло 20 випускників, в тому числі й жінки.

Після проведення визначеного комплексу заходів по введенню та становленню на посадах прибулі офіцери приступлять до виконання своїх обов’язків.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси