Офіцери-випускники опановують нові посади

НАЗАД
16 березня 2023 13:02

Днями на базі одного з пунктів пропуску на українсько-польському кордоні відбувся дводенний збір з офіцерами-випускниками 2023 року.

Молодших офіцерів ознайомили з особливостями прикордонного контролю в умовах воєнного стану, специфікою і тенденціями пропускних операцій на західному кордоні, а також формування єдиного розуміння щодо забезпечення швидкого і комфортного перетину кордону громадянами.

«Зважаючи на те, що наша країна протистоїть агресору, а випуск офіцерів став достроковим, часу на опанування посад молодими фахівцями обмаль. Але ми віримо у них і надаємо їм необхідну допомогу для становлення на офіцерських посадах», - зауважив Ігор Матвійчук, начальник відділу організації прикордонного контролю Західного регіонального управління.

Новоприбулих офіцерів також ознайомили з порядком функціонування баз даних, сучасними технічними засобами прикордонного контролю та зв’язку і порядком їх застосування, нагадали вимоги законодавства з питань прикордонного контролю, адміністративно-юрисдикційної діяльності, антикорупційного напрямку тощо.

«У той час, коли тисячі наших прикордонників виконують завдання на сході країни і обороняють північні кордони нашої Батьківщини, ми повинні зробити усе належне задля якісної охорони західного кордону», - зазначив начальник регіонального управління Віктор Бабюк.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси