Нігерієць та гамбієць прямували до Німеччини та Польщі незаконно

НАЗАД
30 вересня 2013 13:50

Учора в аеропорту Жулян прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали пасажира, який намагався вилетіти до Дортмунду незаконно.  

Учора в аеропорту Жулян прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали пасажира, який намагався вилетіти до Дортмунду незаконно. Чоловік надав для контролю паспорт громадянина Литви, однак виявилося, що документ  фальшивий. Порушник зізнався, що насправді є громадянином Нігерії, а документ йому допоміг придбати його брат. Саме він переслав йому цей паспорт поштою із Німеччини, де проживає. Наразі встановлюється особа затриманого.

Ще одного мандрівника із Західної Африки затримали  прикордонники відділу «Морозовичі» Львівського загону за кількасот метрів від держрубежу. Чоловіка, який прямував до Польщі без документів, допомогли виявити місцеві жителі, які повідомили про його появу на околиці села Лішня. Під час бесіди правоохоронці дізналися, що чоловік є громадянином Гамбії. На територію нашої країни прибув нібито з метою вступу на навчання до одного з вузів України. Однак, як виявилося, чоловік вирішив не отримувати знання, а шукати кращої долі в країнах Євросоюзу. Подальшу долю затриманого буде вирішувати суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси