Нідерландець ховався під матрацом у спальному відділення вантажівки

НАЗАД
19 березня 2013 11:43

 

Напередодні вихідних прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Тиса» виявили та затримали громадянина Нідерландів. Чоловік хотів дістатися до Уго

 

Напередодні вихідних прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Тиса» виявили та затримали громадянина Нідерландів. Чоловік хотів дістатися до Угорщини у незвичайний спосіб. 

Перетнути українсько-угорський кордон нідерландець не міг, адже мав з собою лише посвідчення водія, що не дає права слідувати через кордон. Тому він вирішив звернутися за допомогою до водія однієї з вантажівок, яка виїжджала з України. І громадянин Румунії охоче погодився. Разом чоловіки облаштували сховок  у спальному відсіку кабіни тягача "Сканія". Проте плани нідерландця та румуна зруйнували прикордонник зі службовим собакою. Чотирилапий під час огляду вантажівки проявив занепокоєння і інструктор знайшов «мандрівника», який ховався під матрацом та хотів оминути прикордонний контроль.

За спробу незаконного перетину державного кордону на громадянина Нідерландів складено відповідні адміністративно-процесуальні документи. Йому загрожує штраф у розмірі від 1700 до 3400 гривень або адміністративний арешт. Крім того, про правопорушення повідомлено співробітників СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси