Незаконне переміщення через кордон банківських карток припинено на Луганщині

НАЗАД
26 серпня 2020 12:49

Учора прикордонники Луганського загону, зі складу Об’єднаних сил, припинили спробу незаконного переміщення через кордон банківських карток.

Так, біля населеного пункту Мілове двоє невідомих під’їхали з території Росії до державного кордону на транспортному засобі російської реєстрації. Вийшовши з автівки один з них перекинув через загороджувальний паркан пакунок на територію України.

Правопорушників відразу виявив прикордонний наряд, який висунувся до місця знаходження пакунка. Побачивши прикордонників, невідомі зникли на території Росії.

Оглянувши пакунок правоохоронці знайшли в ньому 26 карток українських банківських установ, які невідомі намагалися незаконно перемістити через кордон з Росії в Україну.

Наразі для прийняття подальшого правового рішення картки передано співробітникам Національної поліції. Також до компетентних правоохоронних органів направлені повідомлення про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення, відповідальність за які передбачено ст. 185 «Крадіжка», 190 «Шахрайство» та 357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження» ККУ.

Тривають заходи зі встановлення можливо причетних осіб на території України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси