Невтомні ангели-охоронці прикордонників виготовили дві тисячі окопних свічок

НАЗАД
03 березня 2023 16:53

Від початку повномасштабного вторгнення рф в нашу країну в українських прикордонників з’явилося чимало помічників, які підтримують, надихають та щиро відгукуються на усі потреби захисників.

Так, учні Мукачівського ліцею №8, їхні батьки та вчителі постійно опікуються військовослужбовцями Мукачівського прикордонного загону, які виконують завдання у зоні проведення бойових дій.

За рік нападу ворога, вихованці та колектив цього навчального закладу передали бійцям грошові кошти на придбання генератора, велику кількість власноруч сплетених маскувальних сіток, виготовлених оберегів, малюнків, теплих речей, солодощів.

З настанням холодів педагогічним колективом закладу було організовано виготовлення окопних свічок, щоб зігріти наших захисників на фронті. Невтомні трудівники та трудівниці Мукачівського ліцею №8 виготовили 2 тисячі свічок, частина з яких зігріла захисників кордону у зоні проведення інтенсивних бойових дій.

Сьогодні прикордонники отримали ще одну партію свічок та маскувальну сітку, які уже невдовзі передадуть побратимам на передову.

Керівництво та персонал Мукачівського загону щиро вдячні вчителям, учням та їх батькам за постійну підтримку, допомогу та душевне тепло, якими вони так щедро діляться!

Разом переможемо!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси