Нетверезий водій на мікроавтобусі намагався втекти від прикордонного наряду

НАЗАД
24 липня 2014 10:43

Учора ввечері прикордонники Котовського загону на  околиці с. Гулянка, що на відстані близько 3 кілометрів від держрубежу,  виявили сліди під’їзду транспортного засобу до покину

Учора ввечері прикордонники Котовського загону на  околиці с. Гулянка, що на відстані близько 3 кілометрів від держрубежу,  виявили сліди під’їзду транспортного засобу до покинутого будинку.

Під час огляду прилеглої місцевості правоохоронці помітили  мікроавтобус «Фольксваген» червоного кольору. Водій, побачивши прикордонний наряд, почав втікати та виконав небезпечний маневр в бік військовослужбовця, зачепивши його бампером. Транспортний засіб, за кермом якого був громадянин України, все ж був зупинений.  В ході огляду автомобіля товарів та предметів не виявлено, однак з’ясувалося, що водій був у нетверезому стані. Крім того в покинутому будинку правоохоронці  знайшли  21 ящик сигарет молдовського виробництва марок «Ністру» та «Ляна» у кількості понад 15,5 тисяч пачок. Товар оцінили у 78 тисяч гривень.

Також 22 липня 2014 року прикордонники цього загону спільно з співробітниками МВС та митниці на околиці м. Котовська затримали автомобіль «Нива» під керуванням 34-річного громадянина України. В автомобілі українець перевозив без документів 18 ящиків сигарет російського та білоруського виробництва. Сигарети, вартість яких склала близько 90 тисяч гривень, вилучили.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси