Неподалік кордону прикордонники України та Словаччини спільними діями затримали 2 грузинів

НАЗАД
20 лютого 2017 11:06

На виконання доручення Президента України Державна прикордонна служба України активно розвиває взаємодію з правоохоронцями суміжних країн, що межують з Україною.

На виконання доручення Президента України Державна прикордонна служба України активно розвиває взаємодію з правоохоронцями суміжних країн, що межують з Україною. В першу чергу заходи направлені на недопущення порушень прикордонного законодавства.

Черговим результатом співпраці українських прикордонників з іноземними колегами стало спільне затримання двох громадян Грузії.

Спочатку прикордонний наряд відділу «Великий Березний» Чопського загону поблизу держрубежу виявив пролаз у загороджувальному паркані та доріжку слідів двох невідомих у бік кордону. Негайно було організовано взаємодію  зі  словацькими прикордонниками.

Аби не допустити порушення кордону, подальша перевірка здійснювалася спільним прикордонним нарядом. Невдовзі у результаті проведених заходів українські та словацькі прикордонники на даному напрямку затримали двох громадян Грузії, які намагалися пробратися в країни ЄС.

В даний час проводяться подальші перевірочні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси