Не вмре Героїв вічна шана…

НАЗАД
27 липня 2022 11:59

Про відділ прикордонної служби «Довжанський», що на Луганщині, усі дізналися спекотного літа 2014-го з теленовин, радіоповідомлень та газетних шпальт, що висвітлювали тодішні події війни.

На цих рубежах упродовж червня-серпня 2014-го героїчно трималися прикордонники Могилів-Подільського загону. Щоденно вони піддавалися нещадним масованим обстрілам з боку бойовиків незаконних збройних формувань та їх російських найманців. Не дивлячись на це, військовослужбовці загону в бойових умовах проявили себе винятково як мужні та відважні бійці: на війні чесність, порядність, відданість цінуються і відчуваються понад усе… Перед обличчям небезпеки та смертельного ризику воїни не залишили займаних позицій, залишаючись вірними Україні та її народові.

Під час одного з обстрілів, 27 липня 2014 року, на «Довжанському» загинули бійці оперативно-бойової прикордонної комендатури: старший лейтенант Олександр Дзюбелюк, прапорщик Володимир Блажко, старший сержант Віктор Соколовський та старший солдат Павло Дмитренко. Того дня по позиціях прикордонників з російської території з артустановки «Град» було випущено понад 250 снарядів …

Час не здатен стерти з нашої пам’яті спогади про цих мужніх людей. Незгасною залишається і наша вдячність Героям за їх віру у Перемогу добра над злом, за надію на світле, щасливе життя та любов до батьківської землі. Пам'ять – ось що є і буде мірилом нашої вдячності тим, хто віддав за нас найдорожче – власне життя!

Слава Героям!        

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси