(ВІДЕО) Наркомісткі таблетки у панчохах, приховані у конструктивних порожнинах авто, виявили прикордонники у «Краківці»

НАЗАД
14 вересня 2021 10:41

Сьогодні вночі в пункт пропуску «Краківець» прибув автомобіль Volkswagen Passat під керуванням 39-річного громадянина України.

Враховуючи наявні ризики щодо незаконного переміщення через кордон наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів та інформацію працівників оперативного підрозділу Держприкордонслужби і Нацполіції, прикордонники спільно з працівниками митниці провели поглиблену перевірку автомобіля.

У ході огляду, в салоні автомобіля було виявлено панчоху із 16 блістерами препарату «ACATAR ACTI-TABS» – з активною речовиною псевдоефедрин. Подальше заглиблення у конструктивні особливості авто дозволило правоохоронцям відшукати ще 194 блістери цього препарату, які зловмисник дбайливо запакувавши у панчохи заховав під килимком переднього пасажирського сидіння, у дверях авто, у ніші під кермом, у повітряному каналі системи кондиціонування. Усього правоохоронці виявили 210 блістерів, а це – 2520 шт таблеток.

Повідомлення про виявлення факту прихованого переміщення вказаних препаратів через кордон скеровано до правоохоронних органів. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації злочину.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси