(ВІДЕО) Наркокур’єра, якого затримали прикордонники, засудили до позбавлення волі терміном на майже 7 років

НАЗАД
12 жовтня 2016 12:47

Одного із членів міжнародної організованої злочинної групи, які переправляли кокаїн авіаційним шляхом з Південної Америки в Україну та були затримані співробітниками Держприкордонслужби, засуджено Приморським судом м. Одеси до позбавлення волі терміном н

Одного із членів міжнародної організованої злочинної групи, які переправляли кокаїн авіаційним шляхом з Південної Америки в Україну та були затримані співробітниками Держприкордонслужби,  засуджено Приморським судом м. Одеси до позбавлення волі терміном на 6 років та 6 місяців.

Нагадаємо, що затриманню наркокур’єрів відбулося 1 березня цього року в результаті проведення комплексу заходів співробітники оперативно-розшукових підрозділів Державної прикордонної служби України спільно з Департаментом протидії наркозлочинності Національної поліції України та СБУ. Заходи щодо  викриття організованого злочинного угруповання проводилася одразу в двох аеропортах – Одеса та Бориспіль.  Як результат правоохоронці затримали трьох осіб, в яких знайшли 11,5 кг кокаїну. Крім того, ще троє наркокур’єрів було затримано в аеропортах Бразилії, Туреччини та Вірменії. У них вилучили більше 7 кг кокаїну.

Відносно ще чотирьох затриманих осіб, які входили до складу злочинної групи, тривають судові розгляди.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси