Найбільшу партію контрабандних сигарет в історії Держприкордонслужби виявили на Одещині

НАЗАД
22 листопада 2013 10:10

В ході обшуку помешкання громадянина спільною міжвідомчою групою в гаражі та підсобних приміщеннях виявлено тютюнові вироби білоруського, російського та молдовського виробництва загальною кількістю 603 ящи

Останнім часом зросла кількість спроб порушення кордону з метою переправлення контрабандних сигарет на ділянці відповідальності  Котовського прикордонного загону. З метою організації протидії злочинній діяльності була створена спеціальна група, яка в ході проведених заходів встановила канали переправлення контрабандного тютюну, посібників та бази накопичення товару.

Учора, 21 листопада, після встановлення ознак порушення державного кордону на ділянці відділу «Ткаченкове»  прикордонними підрозділами Котовського загону із залученням сил мобільного  підрозділу – резерву начальника Південного регіонального управління, була проведена точкова операція та виявлена база накопичення великої партії тютюнових виробів на території помешкання жителя села Малаївці Красноокнянського району.

На завершальному етапі з метою більш ефективної реалізації оперативної інформації були залучені представники МВС, державної служби з надзвичайних ситуацій та інших правоохоронних органів.

В ході обшуку помешкання громадянина спільною міжвідомчою групою в гаражі та підсобних приміщеннях виявлено тютюнові вироби білоруського, російського та молдовського виробництва загальною кількістю 603 ящики : 329 ящиків - в гаражі, 144 - в сараї та 130 -  у погребі.    

Наразі розпочато передачу тютюнових виробів представникам Міністерства зборів та доходів, сума оцінки та найменування буде надано додатково.

До речі, це найбільша партія контрабандних сигарет, виявлених на зеленому кордоні підрозділами Державної прикордонної служби України за період Незалежності України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси