Надійне плече Малого

НАЗАД
22 липня 2022 16:06

У житті чоловіка все було, як і у більшості громадян нашої держави – діти, робота, подорожі за кордон, мир і… межа – 24 лютого.

«Якщо московію не спинити зараз, то розвиток України зупиниться на невизначений термін. Тому робимо все, щоб наблизити Перемогу. І вірю, що наші діти житимуть в цивілізованій, розвиненій, успішній та процвітаючій Україні!» - говорить прикордонник з позивним Малий.

Малий приєднався до лав прикордонного відомства у перший день повномасштабного вторгнення ворога. До цього працював інкасатором. Наразі проходить службу в одному з мобільних підрозділів. Прикордонний однострій обрав не без причини – у відомстві проходив строкову службу, розуміється на основах прикордонної й військової науки, і головне – старший брат - прикордонник, а з ним і виконання бойових завдань здійснюються легше.

«Коли біля тебе рідна людина – тоді, море по коліна. Дуже скучив за дитиною, пробирає туга, все, здається, набридло, а тут брат з сотнею запитань «Як ти?», «Що ти?», «Чого знудився?» – підбадьорює. Не всім випала можливість бути на війні з рідною людиною... Я – щасливчик», - каже військовослужбовець.

Коли був інкасатором проходив різні вишколи, як на роботі, так і поза нею. Тренувався стріляти, надавати невідкладну домедичну допомогу, обирати й припасовувати спорядження, засвоїв деякі тактичні прийоми та навички. І зараз це стало у пригоді. На війні всі навички й вміння вкрай важливі. Здається, не пам’ятаєш, що і як, але автоматично, підсвідомо виконуєш тактичні завдання, які виникають.

«Вкрай важливо розуміти, що у кризовій ситуації тебе підтримають побратими й тоді ти не можеш підвести кожного з хлопців та дівчат. Лише спільними зусиллями можна досягти успіху у будь-якій справі й війна – не виняток», - роздумує Малий.

«У мене донька і це моє майбутнє. Заради майбутнього наступних поколінь маємо сьогодні, на фронті, зі зброєю в руках відстоювати і відстояти мир», – каже захисник і додає, - головне, чого я бажаю –  це, щоб усі вірили у нашу перемогу, в наших людей, в нашу націю, нашу святу Україну! І тоді неодмінно все буде Україна!»

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси