На Закарпатті жінка намагалась переправити через кордон військовозобов’язаного чоловіка

НАЗАД
29 вересня 2022 12:00

Спробу незаконного переправлення військовозобов’язаної особи через кордон припинили прикордонники Мукачівського загону спільно зі співробітниками Нацполіції під час проведення оперативно-профілактичних заходів «Рубіж - 2022».

Правопорушення викрили в рамках відкритого за матеріалами головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону кримінального провадження за ч.2 ст.332 ККУ оперативники Мукачівського загону спільно із співробітниками міграційної поліції та військовослужбовцями відділу «Лужанка». Під час проведення заходів на околиці села Астей, за 500 метрів від кордону, правоохоронці зупинили для перевірки авто. Як з’ясувалося, ним мешканка Берегово везла 29-річного жителя Харківщини.

Прикордонники встановили, що жінка погодилася незаконно переправити свого пасажира до сусідньої Угорщини за грошову винагороду у розмірі 2500 доларів США.

Наразі переправниці загрожує кримінальна відповідальність, передбачена ч.2 ст.332 Кримінального Кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», що передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до семи років.

 Досудове розслідування кримінального провадження здійснюється слідчими Мукачівського РУП ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси