На Закарпатті та Львівщині затримали незаконних мігрантів з Бангладешу та Туреччини

НАЗАД
20 травня 2017 13:00

4 незаконних мігрантів, які пробиралися в країни ЄС, затримали співробітники Держприкордонслужби на Закарпатті.

4 незаконних мігрантів, які пробиралися в країни ЄС, затримали співробітники Держприкордонслужби на Закарпатті та у Львівській області.

Перших «мандрівників» на підступах до Словаччини зупинили прикордонники відділу «Гута» Чопського загону. До кордону вони не дійшли 500 метрів. Порушниками виявилися 2 чоловіків з Бангладешу.  Документів при собі незаконні мігранти не мали. Наразі на іноземців складені адміністративні протоколи та з’ясовуються всі обставин правопорушення. Також встановлюються особи, які допомагали їм у незаконній подорожі.

Ще двох мігрантів затримали на кордоні з Польщею прикордонники Мостиського загону. Отримавши інформацію про появу в прикордонні невідомих наряд за 100 метрів від кордону затримав 2 громадян Туреччини. Перевіривши ділянку ознак порушення держрубежу військовослужбовці не виявили. Всі деталі мандрівки порушників встановлюються.

Нагадаємо, що вчора вночі прикордонники Чопського загону спільно з представниками Національної поліції та СБУ у Закарпатській області затримали п’ятьох громадян В’єтнаму, яких автомобілем перевозив українець. Як пояснив водій, іноземців він підібрав по дорозі та за грошову винагороду повинен був доправити до села Дубриничі, що біля українсько-словацького кордону.

Відмітимо, що з початку року співробітники Держприкордонслужби на «зеленій» ділянці державного кордону виявили та затримали майже 130 незаконних мігрантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси