На Закарпатті затримали незаконних мігрантів, які йшли до Словаччини

НАЗАД
20 травня 2013 11:39

 

Протягом минулих вихідних прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону двічі затримували мігрантів. Наразі рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить

 

Протягом минулих вихідних прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону двічі затримували мігрантів з пострадянського простору.

У суботу, близько шостої години ранку, після спрацювання технічних засобів охорони кордону оперативна група з розшуковим собакою затримала чоловіка та жінку. Подружжя, яким залишалось кількасот метрів до лінії державного кордону зі Словаччиною, повідомили прикордонникам, що є громадянами Росії, вихідцями з Чечні. Проте жодними документами свої слова підтвердити не змогли.

Подолати українсько-словацький кордон пізно ввечері в один із вихідних днів намагався й невідомий чоловік. Але оминути сигналізаційний пристрій непоміченим йому не вдалося. До того ж   службова собака  відразу  вивела оперативну групу до горе-мандрівника. Відрекомендувався чоловік громадянином Республіки Молдова, але також не мав ніяких документів.

Наразі правопорушників доставлено до відділу прикордонної служби «Ужгород» для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю всіх затриманих визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси