На Закарпатті затримали 6 чоловіків під час спроби порушення кордону

НАЗАД
01 вересня 2022 16:24

По гриби… Вночі? Із закордонним паспортом??

Поблизу кордону з Румунією прикордонники відділення «Богдан» Мукачівського загону затримали 6 підозрілих осіб. Стверджували, що вийшли ввечері збирати гриби.  

Осіб, які пробиралися до кордону, військовослужбовці затримали неподалік від урочища Щауль Рахівського району. Помітивши прикордонників, чоловіки спробували втекти. Кілька попереджувальних пострілів охоронців кордону змусили правопорушників змінити свої наміри та зупинитися. Своє перебування у прикордонні затримані, мешканці Тячівського району, пояснили бажанням назбирати грибів, проте звичних для грибників атрибутів у вигляді корзин чи відер вони не мали, натомість мали при собі і закордонні паспорти, і ковід-сертифікати європейського зразка та змінний одяг.

Для з’ясування усіх обставин правопорушення горе-грибників доправили до прикордонного підрозділу, де на них склали протоколи про вчинені правопорушення. Крім того, на адресу Рахівського відділення поліції було направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст.336 Кримінального Кодексу України «Ухилення від призову за мобілізацією».

Загалом на Закарпатті на ділянках Мукачівського та Чопського прикордонних загонів прикордонники у серпні виявили та затримали 700 чоловіків, які намагались незаконно покинути територію України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси