На Закарпатті затримали «туристів» з чотирьох країн Африки

НАЗАД
11 серпня 2014 15:37

У минулі вихідні прикордонники Чопського загону на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною затримали шістьох незаконних мігрантів.

 

У минулі вихідні прикордонники Чопського загону на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною затримали шістьох незаконних мігрантів.

«Непроханих гостей», які намагались незаконно подолати українсько-словацьку межу, виявили прикордонники відділу «Новоселиця». Спочатку прикордонний наряд затримав двох чоловіків, а згодом, ще трьох їхніх попутників, серед яких була одна жінка. Документів при собі затримані не мали.  Двоє з них повідомили, що є вихідцями з Сенегалу, ще двоє – із Гвінеї та один – з Кот-д’Івуару.   «Мандрівники» розповіли, що хотіли потрапити  до Франції.

Також учора прикордонники цього ж загону відділу «Чоп» на однойменній станції затримали ще одного жителя Африки. Чоловік слідував до Угорщини потягом «Москва-Будапешт», а для перетину кордону намагався використати закордонний паспорт громадянина Франції, який належить іншій особі. Згодом «псевдофранцуз» зізнався, що є вихідцем з Камеруну.

Для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів правопорушників було доставлено до підрозділів. Рішення про відповідальність та їхню подальшу долю визначить суд.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси