На Закарпатті та Львівщині прикордонники затримали два транспортних засоби

НАЗАД
07 грудня 2017 10:48

Два транспортні засоби з підробленими документами та невідповідністю номера кузова напівпричепа виявили співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на Закарпаттіта Львівщині.

Два транспортні засоби з підробленими документами та невідповідністю номера кузова напівпричепа виявили співробітники Держприкордонслужби у пунктах пропуску на Закарпатті та Львівщині.

Прикордонники Мукачівського загону у пункті пропуску «Солотвино» під час в’їзду в Україну виявили підроблене доручення на легковий автомобіль «Субару» 2007 року випуску. За кермом авто англійської реєстрації був наш співвітчизник. Сума оцінки вилученої іномарки становить близько180 тисяч гривень.

А прикордонники Мостиського загону в пункті пропуску «Шегині» виявили невідповідність номеру кузова напівпричепа «Schwarzmueller» 2005 року випуску вантажного автомобіля «Мерседес» української реєстрації. Встановлено, що номери транспортного засобу не співпадали з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

Матеріали адміністративної справи та напівпричіп передано співробітникам Мостиського відділення поліції  у Львівській області.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси